Rakvere linnapeana jätkab Triin Varek, abilinnapea ametis alustab Laur Kaljuvee

Okt 20

Rakvere linnas sõlmisid koalitsioonilepingu Isamaa ja Keskerakond, kes olid linnajuhtimisse kaasatud ka kahel eelneval aastal. Koalitsioonilepingu kohaselt täidab Isamaa erakond volikogu esimehe ja kaks abilinnapea kohta ning mittekoosseisulise linnavalitsuse liikme koha. Keskerakond täidab linnapea ja abilinnapea koha ning volikogu aseesimehe koha.


Linnapeana jätkab Triin Varek, abilinnapea ametit hakkab pidama seni ettevõtluses tegutsenud Laur Kaljuvee ning volikogu aseesimehe nimi saab avalikuks selle nädala jooksul. "Meil on olnud Isamaaga tulemuslik ja osapooli austav koostöö ning koalitsioonilepingu sõlmimine oli asjade loomulik käik," lausus Triin Varek. "Mul on hea meel, et saame ellu viia mitmeid Keskerakonna valimislubadusi nagu sünni- ja ranitsatoetuse tõstmine. Samuti võimaldame tasuta hommikuputru linna lastele hoius, aias ja koolis, korrastame haridusasutuste hooned ning võimaldame tasuta bussisõidu linlastele alates 65. eluaastast. Meie jaoks on oluline, et on tagatud stabiiline linna areng ja juhtimine ning selle nimel ka tööd jätkame."


Keskerakonna nimekirjas kandideerinud Laur Kaljuvee hakkab abilinnapeana kureerima noorsootöö ning haridus- ja kultuurivaldkonda. "Tegemist on vastutusrohke väljakutsega, aga noorte eest seismine on mulle hingelähedane teema ja see ametikoht loob võimaluse kodulinna arengusse vahetult panustada. Noored väärivad paremaid arengu-, õpi- ja töövõimalusi ning loodav koalitsioon selle eest ka seisab. Meil on laual reaalsed võimalikud lahendused noorte väljarände leevendamiseks. Rakverest peab saama noortele atraktiivne paik end teostada nii haridust, tööelu kui ka kultuurivaldkonda silmas pidades," sõnas Laur Kaljuvee.


Triin Vareki ja Laur Kaljuvee asendusliikmetena pääsevad Rakvere Linnavolikogusse Erika Bauer ja Viivika Roostar.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela