Keskerakonna volikogu kinnitab üle Ühtse Venemaa koostööprotokolli kehtetust

Mär 02

Laupäeval toimuva Eesti Keskerakonna volikogu istungi üheks päevakorrapunktiks on kehtivate koostöösuhete ülekinnitamine. Ühtlasi kinnitab volikogu, et koostööprotokoll Eesti Keskerakonna ja Ühtne Venemaa vahel ei kehti, toona kirja pandud ühised huvid pole täitunud ning erakondade vahel ei ole kontakte.


"Ligi kaks kümnendit tagasi Eesti Keskerakonna ja Ühtse Venemaa vahel sõlmitud koostööprotokollis välja toodud tegevusi ei ole sisuliselt toimunud ja see dokument on kehtetu," ütles Keskerakonna volikogu esimees Tõnis Mölder. "Olukorras, kus Putini juhitud režiim on alustanud sõda iseseisva Ukraina vastu ning läinud sellega karmi vastuollu rahvusvahelise õigusega, peame vajalikuks selgelt ja üheselt üle kinnitada koostööprotokolli lõppemist.“


Tõnis Mölder rõhutas, et peame osutama igakülgset abi Ukraina inimestele: "Meie jaoks on oluline toetada Ukraina rahvast nende iseseisvuse ja territoriaalse terviklikkuse kaitses. Ukraina elanikud on sõjas väga palju kannatada saanud. Kutsume üles kõiki andma oma panust ning aitama Ukrainat ja selle elanikke nii palju kui võimalik,“ ütles Mölder. 


Keskerakond kavatseb jätkata aktiivset suhtlust sarnast maailmavaadet omavate erakondade ja organisatsioonidega. Keskerakonnal on kehtivad koostöölepingud MTÜ Murtud Rukkilill ning Eesti Ametiühingute Keskliiduga.


Keskerakonna volikogu istung toimub videosilla vahendusel ja algab 5. märtsil kell 11. Üritust kajastada soovivad ajakirjanikud on oodatud erakonna büroosse.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela