Jaak Aab jätkab Keskerakonna Viljandimaa piirkonna juhtimist

Apr 27

Keskerakonna Viljandimaa piirkonna aastakoosolekul valiti esimeheks tagasi erakonna juhatuse liige ja riigihalduse minister Jaak Aab. Juhatusse valiti veel Peeter Rahnel, Priit Toobal, Priit Pramann, Helmut Hallemaa, Heino Luik, Valli Veigel, Karl Õmblus, Priit Kaup, Katrin Linkov, Mare Mihkelson, Imre Jugomäe, Katrin Kivistik, Hannes Männik ja Voldemar Nikolajev.

Aseesimeesteks nimetati: Peeter Rahnel, Karl Õmblus ja Priit Pramann. Erakonna volikogu liikmeteks valiti Peeter Rahnel, Priit Pramann, Priit Toobal, Helmut Hallemaa, Karl Õmblus ja Mare Mihkelson.

"Iga okas loeb. Viljandimaa piirkond on täpselt nii tugev, kui tugevad on meie osakonnad ja kui suurt aktiivsust näitavad üles meie liikmed," lausub Jaak Aab. "Keskerakond teostab Viljandi maakonnas koos koalitsioonipartneritega võimu Viljandi linnas ning Mulgi ja Põhja-Sakala vallas. Nimetatud omavalitsustes on suutnud Keskerakond oma lubadusi ellu viia. Olgu selleks siis Viljandi haigla rajamisega alustamine ja jalgpallihalli valmimine, Mõisaküla hoolekandekeskuse ja Karksi-Nuia sotsiaalkorteritega üürimaja ehitus ning Põhja-Sakala vallas sünnitoetuse tõus 750 euroni. Riigikogu valimisi silmas pidades on plaanis meie meeskonda veelgi tugevdada, et saavutada parim tulemus."

Samuti võttis Viljandimaa piirkond vastu otsuse toetada augustikuus peetaval Keskerakonna kongressil erakonna esimehe kandidaadina Jüri Ratast ning juhatuse liikmete kandidaatidena Jaak Aabi, Mihhail Kõlvartit, Tanel Kiike, Jaanus Karilaidi, Taavi Aasa, Yana Toomi, Kersti Sarapuud ja Priit Toobalit.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela