Keskerakonna Seenioride kogu esimeheks valiti Aadu Jõgiaas

Apr 28

Eesti Keskerakonna Seenioride kogu aastakoosolekul valiti uueks juhiks Aadu Jõgiaas, aseesimeesteks nimetati Maire Kurmet ja Olev Raju. Juhatusse valiti veel Tiit Merisalu, Vladimir Šokman, Lylian Altmäe, Toomas Väinaste, Heli Jazõkova, Sirje Nõmm, Aavo Vään, Karl Õmblus, Heikki Sool, Harry Paasmäe, Svetlana Skorobogatova ja Elmar-Johannes Truu.


Eesti Pensionäride Ühenduste Liidu Tallinna ühenduse esimees Aadu Jõgiaas võtab esimehe kohustused üle 12 aastat Seenioride kogu juhtinud Elmar-Johannes Truult. "Tulin Rahvarinde kaudu poliitikasse ja hakkasin seeläbi ühiskonnas toimuva vastu rohkem huvi tundma. On olnud erakordselt põnev aeg. Saan suvel 80-aastaseks ja nagu öeldakse: vana mees tahab koju. Saan nüüd rohkem tähelepanu pöörata oma seitsmele lapselapsele," lausub Elmar-Johannes Truu. "Mul on hea meel, et Aadu Jõgiaasa kandidatuur leidis toetust ja Seenioride kogu saab endale väärika juhi. Tegemist on sõnapidaja mehega, kes eelistab ilusate loosungite loopimise asemel tööd teha."


Aadu Jõgiaasa sõnul tegeleb ta igapäevaselt erinevate eakaid puudutavate teemadega. "Lahendamist vajavaid küsimusi on seinast seina, alates ligipääsetavusest ja lõpetades toimetulekuga. Keskerakonnal on sotsiaalvaldkonnas erakondadest kõrgeim kompetentsitase ja oleme eakate elujärje parandamiseks aastate jooksul palju ära teinud. Seenioride kogu koondab endas 60+ vanuses hingelt noori ja aktiivse eluviisiga inimesi, kel on soov Eesti elu edasi viia ning kindlasti anname oma panuse Riigikogu valimiste valimisplatvormi koostamisse," kinnitab Aadu Jõgiaas.


Seenioride kogu esindaja erakonna volikogus on Ülo Kotkas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela