Keskerakonna Roheliste kogu juhiks valiti Erki Tammleht

Apr 29

Eesti Keskerakonna Roheliste kogu esimeheks valiti Eesti Kalastajate Seltsi juhatuse liige Erki Tammleht, aseesimeheks nimetati keskkonnaminister Erki Savisaar. Juhatusse kuuluvad veel Gerttu Blank, Andres Kollist, Helmut Hallemaa, Ronald Ross, Jüri Martin, Kristjan Mark, Kristjan Tõnismäe, Arvo Käärd, Kalev Kask ja Andres Jaadla.


Erki Tammleht ütles, et keskkonnaküsimused on nii globaalselt kui ka siseriiklikult teravamalt päevakorras kui kunagi varem. "Roheliste kogu tööpõld on lai, üritame olla heaks partneriks keskkonnaministrile ja anda oma panuse Riigikogu valimisplatvormi koostamisse," lausus Erki Tammleht, kes töötab MOST Ärikooli turundus- ja kommunikatsioonijuhina. "Kindlasti tahame hea seista, et kohalikke ressursse kasutataks jätkusuutlikumalt, kalanduse ja põllumajandusvaldkonnas oleks tooraine ekspordi asemel prioriteediks võimalikult kõrge lisandväärtusega valmistoodang ning energia julgeolek oleks tagatud võimalikult keskkonnasõbralikult. Tahame ju jätta tulevastele põlvedele puhta ja terve elukeskkonna ning selleks tuleb veelgi rohkem panustada taaskasutusse ja ringmajandusse."


Keskkonnaminister Erki Savisaar rõhutas oma sõnavõtus, et rohepööre ei ole mitte üks neist kriisidest, milles tänasel päeval oleme, vaid lahendus. "Kui mitte kogu lahendus, siis suur osa lahendusest, kuidas nendest kriisidest välja tulla," märkis ta. "Olen kohtunud oma kolleegidega nii Euroopa Liidus kui ka väljaspool Euroopat. Valdav on meelsus, et rohepööret tuleb kiirendada, mitte aeglustada. Rohepööre tähendab lihtsustatult seda, et saame ise endaga hakkama – nii Eesti riik eraldi kui ka Euroopa Liit ühiselt. Rohepööre kujundab kogu majanduse ümber ning meie ülesandeks on peale neid keeriseid siseneda sellesse uude majanduskeskkonda paremal positsioonil ning tugevamana, kui oleme täna."

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela