Keskerakonna Tartumaa piirkonda hakkab juhtima Igor Gräzin

Mai 01

Keskerakonna Tartumaa piirkonna aastakoosolekul valiti esimeheks mitme Riigikogu koosseisu liige ja endine Euroopa Parlamendi saadik Igor Gräzin, kes võtab juhi kohustused üle Marika Tuus-Laulilt.

"Otsustasin juba mõni aeg tagasi, et ei kandideeri tuleval aastal parlamendivalimistel. Pidasin oma kohuseks tagada Tartumaa piirkonnale tugeva ja aktiivse liidri näol järjepidevus ning usaldan piirkonna esimehe ülesanded Igor Gräzinile rahuliku südamega," lausus kaks kümnendit Riigikogu liikmena valijaid esindanud Marika Tuus-Laul. "Igor Gräzin on korduvalt Tartumaal Riigikogusse kandideerinud ning tunneb piirkonda läbi ja lõhki. Varasemalt oleme olnud suured konkurendid, nüüd on mul aga hea meel temaga koostööd teha."

Reformierakonna asutajate hulka kuulunud Igor Gräzini sõnul on tema esimeseks ülesandeks ühendada enda tutvusringkond ja Keskerakonna Tartumaa piirkonna liikmeskond. Seejärel tuleb keskenduda parlamendivalimistele, lisas Muhu Katariina kirikus vaimuliku ja Tallinna Ülikoolis külalislektori ametit pidav õigusteadlane.

"Marika Tuus-Laul on piirkonna juhina ära teinud väga suure töö ning tunnen temalt teatepulka üle võttes suurt vastutust," kinnitas Igor Gräzin. "Tartumaa on väga spetsiifiline piirkond - ühel pool asub Tõravere observatoorium, teises servas elavad aga Peipsiääre vanausulised. Minu suureks kireks on regionaalpoliitika ning pingutan selle nimel, et täisväärtuslik elu koos teenuste ja kiirete ühendustega peab olema võimalik igas Eestimaa nurgas. Vannutatud vaimulikuna läheb mulle loomulikult korda ka kirikutega seonduv. Ka selles vallas on palju väljakutseid, ainuüksi Mustvee vallas on viis kirikut."

Tartumaa piirkonna juhatusse kuuluvad veel Priit Roosve, Eda Karelson, Tiiu Sarv, Heli Jazõkova, Niina Lauri, Jaanus Lauri, Pille Linde, Peeter Laasik, Holar Sepp ja Kaare Schults. Keskerakonna volikogu liikmeteks valiti Igor Gräzin, Peeter Laasik, Eda Karelson, Priit Roosve ja Jaanus Lauri. Revisjonikomisjoni liige on Madli Raidvere.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela