Endine välisminister Eva-Maria Liimets kandideerib Harju- ja Raplamaal 

Dets 13

25-aastase välispoliitilise kogemusega endine välisminister ja diplomaat Eva-Maria Liimets kandideerib Keskerakonna nimekirjas Harju- ja Raplamaal. 


Liimets kandideerib Riigikogusse esmakordselt. Oma pikaajalise kogemuse ja teadmistega seisab ta selle eest, et Eesti iseseisvus ja omariiklus oleksid kindlalt kaitstud. "Hindan kõrgelt võimalust esimese Keskerakonna välisministrina töötada tõsiselt nende sihtide saavutamise ja kindlustamise nimel ning panustada selle valdkonna tugevdamisse. Välis- ja julgeolekupoliitika on riigi jaoks üks võtmevaldkondi, mille kaudu saavutada kõiki teisi meie jaoks olulisi ning põhiseadusesse kirjutatud eesmärke," leidis Liimets, kelle sõnul tuleb kindlustada Eesti rahva püsimajäämine, aga samas säilitada avatus Euroopale.


Keskerakonna esimees Jüri Ratas avaldas heameelt, et Eva-Maria Liimets on otsustanud kandideerida parlamendivalimistel ja soovib jätkata oma valdkonna edendamist. Ta lisas, et sellist kogemust ja pädevust on Eestis vähestel.


"Eva-Maria on 25 aasta jooksul tegelenud julgeolekupoliitikaga, inimõiguste kaitsega, Euroopa Liidu suhete ja Läänemere-äärsete riikide koostööga. Eesti kahtlemata vajab sellist pädevust, seda eriti nendel ärevatel aegadel," tõdes Ratas.


Keskerakonna esimees sõnas, et Liimets oli välisministriks Ukraina sõja alguses, mis tõi ka Eestile ja kogu maailma kaasa mitmeid katsumusi. "Kokkulepped ja riikide ühtsus on sellistel momentidel elutähtsad. Hindan kõrgelt välisministri tööd neil rasketel aegadel ja tema panust turvalisema ja ühtsema Euroopa nimel," lõpetas Ratas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela