Keskerakond kinnitas Ida-Virumaa valimisnimekirja

Dets 16

Eesti Keskerakonna juhatus kinnitas Riigikogu valimisnimekirja Ida-Virumaa ringkonnas. Esinumbrid Kaido Höövelson ja Yana Toom ütlevad, et kaheksaliikmelises nimekirjas on nii nooruslikku pealehakkamist kui ka väärikat kogemust.

"Olen kindel, et Keskerakond läheb Riigikogu valimistel Ida-Virumaa ringkonnas välja tugevaima nimekirjaga," lausub Kaido Höövelson. "Meie kandidaadid on hästi kursis piirkonna omavalitsuste käekäiguga ja oskavad sisuliselt kaasa rääkida Ida-Virumaa arengut puudutavatel teemadel. Oleme kampaaniaga juba alustanud ja esimesed kohtumised on meile andnud kohalikelt inimestelt tagasisidet, mida kindlasti oma valimisplatvormi koostades arvesse võtame. Tunnetan tugevat meeskonnavaimu ja tahet Ida-Virumaa heaks päriselt midagi ära teha. Ida-Virumaa on piltlikult öeldes ikkagi Eesti energiatagala. Võime rääkida rohepöördest, aga põlevkivist ei loobu me niipea, sest see tähendab inimestele töökohti. Need on meie inimesed, keda puudutavad suured muutused ei juhtu üleöö. Keskerakond kavatseb nende heaolu ja toimetuleku eest seista."

Yana Toomi sõnul tuleb lähiaastatel Ida-Virumaal keskenduda sotsiaalmajanduslikule olukorrale ja inimeste elukvaliteedi tõstmisele. "Eesti juhib inflatsiooniedetabelit ja Euroopa Komisjon on andnud liikmesriikidele toetusmeetmete osas suhteliselt vabad käed. Paraku on tänane Vabariigi Valitsus passiivne ega ole nõus sarnaselt paljudele Euroopa riikidele langetama toiduainete käibemaksu ega rakendama piisaval määral toetusi kõrgete energiahindade leevendamiseks. Energiafirmade ülikõrge kasum tuleb Eesti inimeste rahakotist," tõdeb Yana Toom.

Kaido Höövelson ja Yana Toom kinnitavad, et samuti tegutseb Keskerakond selle nimel, et Vabariigi Valitsuse poolt kehtestatud keelenõuetele mittevastavad professionaalsed õpetajad ei jääks töötuks, keskmine pension tõuseks 2027. aastaks vähemalt 1000 euroni ja jätkuks tasuta ühistransport.

 

EESTI KESKERAKONNA NIMEKIRI IDA-VIRUMAAL

1. Kaido Höövelson – Riigikogu liige, Päästeliidu patroon, endine tippsportlane
2. Yana Toom – Euroopa Parlamendi saadik
3. Dmitri Dmitrijev – Riigikogu liige, Lüganuse vallavolikogu esimees
4. Aleksei Jevgrafov – Narva linnavolikogu liige, endine Narva linnapea
5. Olga Kurdovskaja – Tehnopoli Startup Inkubaatori Narva programmijuht
6. Aleksei Naumkin – Jõhvi vallavolikogu liige, endine Jõhvi vallavanem ja volikogu esimees
7. Vladimir Võssotski – Sillamäe linnavolikogu haridus- ja kultuurikomisjoni esimees, Sillamäe Kultuurikeskuse direktori kt
8. Valeri Korb – Kohtla-Järve volikogu liige, endine Kohtla-Järve linnapea

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela