Eesti Juristide Liidu juht Krista Paal kandideerib Keskerakonna nimekirjas

Dets 20

Eesti Juristide Liidu juht, endine Põllumajandusministeeriumi asekantsler Krista Paal kandideerib Kesklinna-Lasnamäe-Pirita ringkonnas Riigikogusse.
 
Paal sõnas, et eelkõige on kandideerimise põhjuseks soov anda oma panus poliitika kujundamisse. “Olen pidevalt kritiseerinud valimistulemusi, kuna kõik on nii ettearvatav ja Riigikogu liikmed on ikka ühed ja samad isikud. Vali keda tahad, ikka samad näod! Kui ise ei saa seadust muuta, siis muuda olukorda ja kandideeri ise!” leidis ta.

 
Paal selgitas, et Keskerakonna nimekirjas kandideerib ta seetõttu, et sellesse erakonda on koondunud inimesed, kes soovivad ühiskonnale kõige rohkem sotsiaalset tasakaalustust tagada ja majanduslikku heaolu kasvatada. “Ma ei saa öelda, et oleksin alati kõikide Keskerakonna mõtete, ideede ja suundumustega nõus, kuid näen, et Keskerakonnal on vajalikud ideed ja inimesed, kes suudavad need ellu viia,” selgitas Paal, et just täna on julgeid ideid ja pealehakkamist vaja.
 
Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles, et Krista Paali liitumine annab erakonnale veelgi juurde väga tugevat kompetentsi nii justiitsvaldkonnas, aga ka riigihalduse ning maaelu küsimustes. “Krista Paal on pikalt töötanud avalikus sektoris nii kohaliku omavalitsuse tasandil kui ka ministeeriumis, olles ametis asekantslerina põllumajandusministeeriumis. Need on teemad, kus Keskerakond on teistest erakondadest kahtlemata enam silma paistnud ja Krista Paali tulek nimekirja annab kinnitust, et erakond on suutnud ja suudab seista õiglasema riigi eest,” ütles Ratas.
 
Paal on Eesti Juristide Liidu juht 2009. aasta veebruarist. Ta on varasemalt töötanud Eesti Erastamisagentuuris, Võru Linnavalitsuses, Võru Maavalitsuses ning Põllumajandusministeeriumi asekantsler. Paal on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna juristi eriala.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela