Ranna Rantšo perenaine Ande Arula kandideerib Keskerakonna ridades Riigikogusse

Dets 21

Keskerakonna Pärnumaa nimekirjas kandideerib Riigikokku Ranna Rantšo perenaine, loomakaitse aktivist Ande Arula. Lääneranna vallas Uue-Ankru talu üles ehitanud Ande Arula sõnul on loomade päästmisest saanud tema elutöö ja just Keskerakonnas leidis ta toetuse enda mõtetele.


"Iga aasta raputab Eestit mõni loomapiinamise lugu, samal ajal on loomapidamine väikefarmides selgelt ülereguleeritud. Usun, et enda teadmiste ja kogemustega suudan Riigikogus maailma ja loomade elu paremaks muuta," lausub Ande Arula.


Pärnumaa ringkonna esinumber Andrei Korobeinik tervitas Ande Arula otsust, loomakaitsega seonduv on Keskerakonna jaoks alati oluline olnud. "Praeguses Riigikogu koosseisus suutsime ühtteist ellu viia, kuid palju suurem töö on veel ees. Andel on väga palju loomakaitse valdkonnaga seotud mõtteid ning mul on hea meel, et oleme leidnud tema näol mõttekaaslase. Usun, et Riigikogus suudab ta Eesti ühiskonnale veelgi rohkem tagasi anda," ütleb Andrei Korobeinik.


Oma kandideerimisotsuse põhjendamiseks salvestas Ande Arula ka isikliku pöördumise, mis on tänaseks saanud rohkem kui 31 tuhat vaatamist.


Keskerakonna nimekirjas kandideerib Pärnumaal 9 inimest, esikolmikus on Andrei Korobeinik, Marko Šorin ja Enn Eesmaa. Riigikogu valimised toimuvad 5. märtsil 2023. aastal.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela