IN MEMORIAM EDGAR SAVISAAR 31. MAI 1950 - 29. DETSEMBER 2022

Dets 29

Täna lahkus Eesti Keskerakonna asutajaliige, kauaaegne esimees ning taasiseseisvumisaja üleminekuvalitsuse peaminister Edgar Savisaar.

Edgar Savisaar mängis Eesti poliitikas olulist rolli nii taasiseseisvumise ajal kui Eesti Vabariigi ülesehitamisel. 1988. aasta kevadel moodustati Edgar Savisaare eestvedamisel Rahvarinne, millest kujunes suurim massiliikumine Eestis. Rahvarindest kasvas välja Eesti Keskerakond, mida Edgar Savisaar juhtis aastani 2016.

Lisaks siseministri ning majandus- ja kommunikatsiooniministri ametile oli Edgar Savisaar ka Tallinna Linnavolikogu esimees (1996-1999 ja 2005) ja Tallinna linnapea (2001–2004 ja 2007-2017).

Edgar Savisaar on pälvinud Riigivapi I ja II klassi teenetemärgi, Läti Kolme Tähe ordeni ja Tallinna vapimärgi. Ta on olnud Eesti Jalgpalli Liidu, Eesti Sumoliidu ja Eesti Uisuliidu president ning ta on avaldanud üle kümne raamatu.

Keskerakond avaldab Edgar Savisaare lähedastele sügavat kaastunnet! Puhka rahus, Edgar Savisaar!

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela