Head Keskerakonna liikmed ja kandidaadid!

Mär 10

Soovin südamest tänada igaüht teist erakordse ja silmapaistva pingutuse eest, millega läksime üheskoos Riigikogu valimistele vastu. Ma tänan kõiki erakonna liikmeid ja eriti neid, kes olid nõus nendel valimistel kandideerima ning panustama oma isiklikku aega ja vahendeid, et saaksime Riigikogus seista selle eest, mida usume ja õigeks peame. Samuti sügav kummardus neile, kes läksid Keskerakonda valima ja innustasid ka teisi seda tegema. Meil kõigil oli ja on kanda väga oluline roll.

On märkimisväärne, et meil on meeskond, kes vaatamata niivõrd keerukatele oludele oli valmis oma jõu ja nõuga appi tulema ning tegema igapäevaselt tööd valijatega. See kõik tuli teie tööde-tegemiste ja pere arvelt, kuid me suutsime näidata sisu ning teha palju rohkem tööd kui meie konkurendid. Eelkõige tänu sellele panusele suutsime muuta oma hääle kõlavaks Eestimaa eri piirkondades, mis tõi kokku 93 248 valija häält. Edu saavutamiseks on vaja alati iga erakonnaliikme panust ning ma tänan ja tunnustan teid kõiki tehtud töö eest. Aitäh! 

16 mandaati ei ole kahtlemata rahuldav tulemus. Selge on, et erakonnal on viimase pooleteise aasta jooksul olnud mitmeid katsumusi, mis on olnud takistuseks tutvustamaks meie kandidaate ja programme, aga seadmaks ka prioriteete ja leidmaks ühist keelt nendega, kelle valik on olnud varasemalt Keskerakond, kuid kes sel korral meid ei toetanud. Loomulikult tuleb valimistulemust ausalt ja konkreetselt analüüsida, hinnata, mis oli valijate ootus ning milliseid järeldusi tuleb Keskerakonnal teha.

Tänaseks on selgunud, et vähemalt esialgu tuleb meil seista oma valijate ja põhimõtete eest opositsioonis. Juba on tänane koalitsioon andnud mõista, et oma otsustega minnakse kõige nõrgemate kallale. Kindlates kätes rahandus on osutunud blufiks. Kindlasti on Keskerakonnal siin väga oluline roll jälgida ja hoida fookuses teemasid, milleks on parem tervishoid, Eesti inimeste toimetulek ja muidugi erakorraline pensionitõus.

Jõudu Eestile ja Keskerakonnale!

Jüri Ratas
Eesti Keskerakonna esimees

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela