Keskerakonna fraktsiooni esimeheks valiti Tanel Kiik

Apr 11

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liikmed valisid esimeheks Tanel Kiige ning aseesimeesteks Andrei Korobeiniku ja Vadim Belobrovtsevi. Eesti Keskerakonna esimehe Jüri Ratase sõnul on sotsiaalministri, tervise- ja tööministri ning Tallinna abilinnapea ametit pidanud Tanel Kiik end tõestanud kaasava juhina, kes tunnetab hästi ühiskonnas toimuvat.

"Tanel töötas kahes valitsuses ministrina mitme keerulise kriisi ajal. Oma töös on ta alati seadnud esikohale inimeste heaolu ja toimetuleku toetamise, mis saab olema Keskerakonna peamine fookus ka opositsiooni juhtiva jõuna. Samuti hindan kõrgelt tema panust Keskerakonna kui organisatsiooni arengusse, seda nii erinevate valimisplatvormide koostamisel kui erakonna aseesimehena," lausub Jüri Ratas.

Tanel Kiige sõnul seisab Keskerakonna fraktsioonil ees vastutusrikas ülesanne hoida Eesti riiki näoga inimeste poole. "Koalitsioonilepingu ja tulevase valitsuse juhtivpoliitikute väljaütlemiste põhjal ootavad Eesti keskklassi ning väiksema sissetulekuga inimesi ees äärmiselt keerulised ajad. Käibemaksu tõus vähendab inimeste ostujõudu, tulumaksumuudatused jätavad rohkem raha kätte jõukamatele, kuid ei aita madalapalgalisi ning tasuta ühistranspordi kaotamine ja automaksu kehtestamine lööb kõige valusamalt just maapiirkondade elanikke," räägib Keskerakonna aseesimees.

Tanel Kiik lisab, et fraktsiooni aseesimehed Vadim Belobrovtsev ja Andrei Korobeinik said oma valimisringkondades tugeva mandaadi seista Keskerakonna maailmavaate eest. "Pikalt Tallinna juhtimisse panustanud Vadim Belobrovtsev saab haridus-, kultuuri- ja spordivaldkonna teadmisi rakendada üleriigilisel tasandil. Tema ekspertiis on parlamendi töös väga vajalik. Andrei Korobeinik on kogenud Riigikogu liige, kellele on oluline ettevõtluse areng ja õiglane maksupoliitika. Kindlasti on ta ka edaspidi üks meie juhtivaid eksperte ja kõneisikuid digiriigi teemadel," märgib Tanel Kiik.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela