Keskerakonna Raplamaa piirkonna juhiks valiti Andres Kalvik

Mai 10

Eesti Keskerakonna Raplamaa piirkonna aastakonverentsil valiti esimeheks erakonna avalike suhete juht ja Riigikogu fraktsiooni meedianõunik Andres Kalvik. 

Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles, et Andres Kalvik on teinud oma tööd suure pühendumusega, hoolitsedes eelkõige selle eest, et erakonna tegemised leiaksid erinevates meediakanalites laialdast kajastust. "Andres Kalvikul on poliitikas läbilöömisel vajalikud eeldused olemas ning ta saab oma energiat ja kogemusi piirkonnajuhina rakendada. Raplamaa piirkond vajab uut hingamist ning näen uuel juhatusel tahet pingutada selle nimel, et Keskerakonna juhtiv positsioon taastada," rääkis Jüri Ratas.

Andres Kalviku sõnul on Raplamaal tema peamisteks eesmärkideks erakonna tuntuse suurendamine ja liikmeskonna kasvatamine. "Kohtusin Riigikogu valimiskampaani ajal Raplamaal mitmete tegusate inimestega, kes tundsid muret ühiskonnas toimuva pärast ja kelle sõnul ei lähe valitsusele korda, kuidas inimesed kõrge inflatsiooni tingimustes igapäevakulude tasumisega toime tulevad. Keskerakond on polariseeruval poliitmaastikul tasakaalustatud jõuks, kelle jaoks on esmatähtis väiksema sissetulekuga inimeste toimetulek ja tugeva keskklassi eest seismine," märkis ta.

Andres Kalvik lisas, et Reformierakonna kavandatavad maksutõusud löövad kõige valusamalt väljaspool Tallinna kuldset ringi elavaid peresid. "Keskerakond seisab selle eest, et täisväärtuslik elu oleks võimalik ka väiksemates omavalitsustes. See tähendab, et peredele tuleb anda võimalus soetada või üürida taskukohase hinnaga elamispind, tagatud peavad olema head ühendused ja kiire internet ning riiklikud investeeringud jõuaksid ka Tallinnast väljapoole," selgitas Andres Kalvik.

Raplamaa piirkonna juhatusse valiti Virve Õunapuu, Mailis Reps, Jüri Võigemast, Väino Sassi, Annika Rannamets, Jüri Valdoja, Aleksander Kuruson, Malle Miilmann, Mihhail Karpenko, Kaja Asuküla, Mare Soosalu, Andrus Albei ja Peeter Kustmann. Aseesimeesteks nimetati Virve Õunapuu, Mailis Reps ja Väino Sassi. Piirkonna esindajateks volikogus on Andres Kalvik, Jüri Võigemast ja Aleksander Kuruson.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela