Taavi Aas: põhieesmärgiks saab korruptsioonivastase võitluse programmi loomine

Mai 16

Tallinna linnapea Taavi Aas tõdes, et Sõle Spordikeskuses toimunu on kahetsusväärne ning korruptsioonil pealinnas kohta ei ole. Linnapea kinnitusel on loomisel korruptsioonivastase võitluse programm selliste juhtumite minimaliseerimiseks. Linnapea sõnul on Tallinn ette võtnud mitmeid olulisi samme korruptsioonijuhtumite kaotamiseks ning väljaselgitamiseks, kuid paraku on töötajate seas neid inimesi, kelle tegevus jätab seni tehtud positiivsed otsused varju. 

„Meie eesmärk on alati olnud korruptsiooni väljajuurimine ja kinnitan, et teeme selle nimel igapäevaselt tööd. Linnavalitsuse järgmine põhieesmärk selles ülesandes saab olema korruptsioonivastase programmi loomine,“ selgitas Aas, kelle sõnul on programmi loomisega algust tehtud ja jätkub veelgi intensiivsemalt kohe kui ta on tagasi välislähetuselt Hiinast. Linnapea rõhutas, et eesmärk ei saa olla vähem ega rohkem kui see, et selliseid juhtumeid Eesti pealinnas ei oleks.

Aas tõdes, et Sõle Spordikeskuse juhatajale esitatud kahtlustused rikuvad kahtlemata kahjuks Tallinna linna ja linnas töötavate ausate ametnike mainet. Ta avaldas lootust, et menetlus annab toimunus kiire selguse. „Oleme igakülgselt valmis politseid kõikides küsimustes aitama ning tegema koostööd selleks, et asjaolud kiiresti selguksid, süüdlased saaksid karistatud ning spordikeskuse töö saaks jätkuda tõrgeteta,“ rõhutas Aas.

Täna pidas keskkriminaalpolitsei kinni Sõle Spordikeskuse juhataja Toomas Ristlaane, keda kahtlustatakse altkäemaksu võtmises.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela