Karilaid: Ratas on Eestit ühendav peaminister

Mai 21

Keskerakonna aseesimehe Jaanus Karilaidi sõnul on avaliku arvamuse uuringu kohaselt Jüri Ratas end peaministrina tõestanud kõigi Eesti inimeste jaoks. „Ratase töö on pälvinud lisaks Keskerakonna toetajatele ka Reformierakonna valijate heakskiidu,“ ütles Karilaid. 

„Ratas on kogu Eestit ühendav peaminister.“ Karilaidi sõnul tähendab toetus peaministrile ühtlasi hinnangut kogu koalitsiooni tööle. „Inimestele meeldib koostööle keskendunud kapten Eesti riigilaeva sillal,“ märkis Karilaid. „Sotsiaaldemokraadid ja isamaaliitlased väärivad koalitsioonipartneritena tunnustust.“ Karilaidi sõnul kasvas peaminister Ratase populaarsus tuntavalt pärast riigieelarve strateegia koostamist, mis pani paika sihid järgmiseks neljaks aastaks. „Teiste hulgas läheb ka Reformierakonna valijatele korda tänase valitsuse panustamine Eesti majanduse, rahvaarvu, julgeoleku ja inimeste heaolu kasvu,“ sõnas Karilaid.

„Sõjalise kaitse kuludeks eraldatakse vähemalt 2% SKPst. Kiirema majanduskasvu saavutamiseks on kavas vähendada tööjõumakse ja suunata avalikke vahendeid tegevusteks, mis aitavad kasvatada meie inimeste ja ettevõtete konkurentsivõimet läbi tootlikkuse kasvu. Samas ei kavanda valitsus uusi makse.“

Eesti Päevalehe tellitud ja Turu-uuringute AS-i läbi viidud uuring näitab, et mais pidas Jüri Ratast ja Kaja Kallast sobivaks peaministrikandidaadiks võrdselt 24 protsenti valimisealisest elanikkonnast. Uuringu kohaselt näeb 13% Reformierakonna valijaid peaministrina Ratast, Keskerakonna toetajatest Kaja Kallast aga 5%.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela