Ratas: hoidkem ja väärtustagem Eesti erakordset ning ainulaadset looduskeskkonda

Aug 19

Meist kõigist sõltub, millise kodumaa ja keskkonna pärivad meie järeltulijad, ütles peaminister Jüri Ratas oma avasõnavõtus täna Vargamäel Tammsaare majamuuseumis Eesti looduse päeva väljakuulutamisel ning lisas, et meil kõigil tuleb hoida ja väärtustada Eesti erakordset ning ainulaadset looduskeskkonda. 

Eesti looduse päev on sündmus EV100 suvisest peonädalast, mis ühendab endas ligemale pooltsadat võimalust külastada looduskeskusi, muuseume, ühinguid ja seltse ning Eesti loodust paremini tundma õppida, seda väärtustada ja hoida. Sellel päeval toimuvad parimate giidide juhendamisel üle Eesti kümned matkad, töötoad ja loodusvaatlused. „Soovin väga, et täna saadud positiivne emotsioon ja huvi looduse vastu saadaks meie inimesi terve aasta. Sest loodus meie ümber on võrratu ning avastamist väärt aastaringselt,“ ütles Ratas ning toonitas, et meist kõigist sõltub, millise kodumaa ja keskkonna pärivad meie järeltulijad.

„Loodan südamest, et saja aasta pärast, kui me tähistame järgmist Eesti suurt juubelit ja Eesti looduse päeva, saavad inimesed ka siis Eestimaa kaunist loodusest rõõmu tunda,“ lõpetas oma sõnavõtu peaminister Jüri Ratas. Täna kuulutab peaminister välja ka Eesti parima metsamajandaja.

Sündmus toimub Eesti looduse päeva raames ning algab kell 15 Haapsalu külje all Uuemõisa metsapargis. Konkurss Eesti parimate metsamajandajate väljaselgitamiseks toimub tänavu 25. korda ning seda korraldab Eesti Erametsaliit koostöös Erametsakeskusega.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela