Keskerakonna hüüdlause Riigikogu valimistel on "Õiglane riik kõigile!"

Okt 10

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas tutvustas täna erakonna Riigikogu 2019 valimiste juhtlauset „Õiglane riik kõigile!“. Ratas tõdes erakonna büroos toimunud hüüdlause esitlusel, et oleme ühisel pingutusel arenenud viimastel aastakümnetel oluliselt jõukamaks ning edukamaks riigiks. Paraku pole mitmed varasemad valitsused piisavalt seisnud Eesti inimeste heaolu eest, mistõttu süvenes piirkondlik, majanduslik ja sotsiaalne ebavõrdsus.

„Keskerakond võttis 2016. aasta novembris valitsusvastutuse kindla eesmärgiga muuta meie ühiskond sidusamaks ja tugevamaks. Meie tahe on ehitada õiglast riiki kõigile Eestimaa inimestele, sõltumata soost, vanusest, rahvusest või elukohast,“ rõhutas Ratas. Peaminister sõnas, et selleks on praegune koalitsioon teinud vähem kui kahe aasta jooksul väga olulisi samme. „Keskmist ja väiksemat palka teenivate inimeste sissetulekute tõus läbi maksureformi, lisaraha tervishoiule ja omavalitsustele, lapsetoetuste tõus, tasuta ühistransport ning põllumeeste toetamine on vaid mõned näited, mille oleme tänases koalitsioonis saavutanud,“ märkis Ratas.

Keskerakonna esimehe sõnul läheb Keskerakond valimisi võitma ning põhieesmärk Riigikogu valimistel on õiglase Eesti riigi ehitamine. Erakonna programmilised eesmärgid ja valimiskampaania sisu võtabki kokku täna avaldatud hüüdlause, milleks on „Õiglane riik kõigile!“. Jüri Ratas selgitas, et õiglane riik seisab Keskerakonna nägemuses iga lapse, perekonna ja eaka eest, tööinimeste ja ettevõtjate eest. „Õiglane riik tagab oma inimestele kättesaadava arstiabi, kodulähedase ja kvaliteetse hariduse, väärika palga ja pensioni ning toetab kohalikku elu ja maapiirkondade arengut, sest kogu Eesti peab elama,“ ütles Keskerakonna esimees.

Ratas lisas, et fookuses on majanduskasvu jõudmine kõigi inimesteni, üleliigse ja ettevõtjaid takistava bürokraatia kaotamine, perede toetamine, eakate toimetulek, omastehooldus ja hoolekanne ning keskkonnakaitse. „Õiglane riik on euroopalik riik,“ lõpetas Ratas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela