Keskerakonna peasekretärina jätkab Mihhail Korb

Okt 15

Keskerakonna laupäeval valitud juhatus otsustas kinnitada erakonna peasekretäriks Mihhail Korbi, kelle põhieesmärk on läbi viia edukas valimiskampaania ja töötada Riigikogu valimiste võidu nimel. 

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas ütles, et Mihhail Korb on erakonna peasekretärina töötanud erakonna rahaasjade läbipaistvuse ja korda saamise nimel. Esimees lisas, et Korb on läbi viinud nii kohalike omavalitsuste valimiste kampaania korraldamise kui ka Riigikogu valimiskampaania ettevalmistuse ning edukalt juhtinud erakonna bürood. „Eesti suurima erakonna igapäevatööd saab juhtida inimene, kes on laia silmaringiga, hea juhtimisoskuse ja poliitilise kogemusega. Mul on hea meel, et juhatus toetas minu ettepanekut Korbi jätkamiseks,“ ütles Ratas.

Mihhail Korb tänas usalduse eest ning tõi välja, et peasekretäri tööpõld on lai – eesmärgid on muu hulgas erakonna liikmeskonna suurendamine ja edukas valimiskampaania, hoides seejuures teravalt silma peal erakonna rahaasjadel. „Oleme üheskoos keerulisematest hetkedest edukalt üle saanud ning erakonna kongress näitas selgelt toetust tänasele juhtkonnale. Meie siht on kindlasti valimiste võit, mille nimel meie meeskond büroos igapäevaselt töötab,“ kinnitas Korb.

2002. aastast erakond kuulunud Mihhail Korb nimetati Keskerakonna peasekretäriks esmakordselt 2017. aasta juunikuus.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela