Andrei Korobeinik ja Imre Sooäär kandideerivad Riigikogu valimistel Keskerakonna nimekirjas

Nov 14

Andrei Korobeinik ja Imre Sooäär kandideerivad 2019. aasta Riigikogu valimistel Keskerakonna nimekirjas. Meeste sõnul on peaministrierakonnal läbimõeldud valimisplatvorm, mis panustab riigi kestlikule arengule ja innovatsioonile.

 Andrei Korobeiniku sõnul on Keskerakonna valimisplatvorm kõige progressiivsem. See sisaldab tema sõnul läbimõeldud pikaajalist plaani, mis toetab Eesti majanduskasvu ja panustab riigi kestlikule arengule. "Veel mõni aasta tagasi oleks see veidralt kõlanud, aga täna on minu lootus liberaalsele, innovaatilisele ja avatud Eestile seotud just Keskerakonnaga. Soovin koos nendega ellu viia Eestile olulisi reforme, milleks teised erakonnad täna valmis ei ole – sotsiaalmaksu lagi, kaasav riigieelarve, maleõpe koolides, hallide passide taastootmise lõpetamine," lisas Korobeinik.

Imre Sooäär lisas, et nad toetavad ka Jüri Ratase tööd korruptsiooniga võitlemisel nii Keskerakonnas kui ka ühiskonnas laiemalt. Tema sõnul on Keskerakond oluliste muutuste teel ja Ratas suudab erakonda uuendada. "Ma hindan Jüri isikuomadusi kõrgelt. Tema juhtimisel on Keskerakonnast saamas edasiviiv poliitiline jõud – selline, nagu oli Reformierakond selle sajandi alguses. Koos Jüriga saan ellu viia teemasid, mille eest olen aastaid seisnud, nagu inimkeskne ja märkav Eesti, tasuta mobiilirakendusel põhinev Eesti keele õpe, rahvusvahelise Eesti kogukonna kaasamine meie riigi arengusse ning turismi- ja toidusektori konkurentsivõime tõstmine,“ tõi Sooäär välja. Keskerakonna esimees ja peaminister

Jüri Ratas tervitas Korobeiniku ja Sooääre otsust poliitikas jätkata. "Andrei ja Imre on suure potentsiaaliga poliitikud, kes on saavutanud märkimisväärset edu ka Riigikogust väljaspool. Mul on hea meel, et nad valisid poliitikas jätkamiseks just Keskerakonna. Nende kandideerimine Riigikogu valimistel ja sisukas panus valimisplatvormi uute ja edasiviivate ideede näol tugevdab kindlasti meie erakonda eelseisvatel Riigikogu valimistel. Keskerakonna eesmärk on kindel valimisvõit ja täna oleme teinud järjekordse suure sammu selle saavutamise suunas," rääkis Ratas.

Mõlemad poliitikud lahkusid sügisel Reformierakonnast, Keskerakonda ei ole nad astunud. Andrei Korobeinik kandideerib Tallinnas esimeses valimisringkonnas (Haabersti, Põhja-Tallinn, Kristiine), Imre Sooäär kandideerib teises valimisringkonnas (Kesklinn, Lasnamägi, Pirita).

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela