Tartumaa piirkonna juhiks valiti Marika Tuus-Laul

Nov 19

Tartumaa keskerakondlased valisid nädalavahetusel piirkonna juhiks Riigikogu liikme Marika Tuus-Lauli. Aseesimeesteks valiti Janek Mäggi ja Holar Sepp. Tartumaa piirkonnas on ligi 600 liiget. Tuus-Laul, kes on ka varasemalt Tartumaa piirkonna juhtinud, tänas erakonnakaaslasi usalduse eest ja lisas, et piirkond on talle südamelähedane. 

Uue juhi eesmärk on ligi 600 liikmega Tartumaa piirkonda veelgi tugevdada. „Tartumaalased on olnud aktiivsed ja tublid ning liikmeskond järjepanu kasvanud. Kindlasti on meie esimene ühine eesmärk taastada piirkonnas tavapärane töörütm, mida mõjutas varasema juhi lahkumine,“ märkis Tuus-Laul.

Ta lisas, et Keskerakond on suutnud valitsuses ellu viia olulisi otsuseid, mida on ka Tartumaa inimesed märganud ja hindavad. „Tasuta ühistransport, omavalitsuste tulubaasi tõus ning tervishoiu lisarahastus on vaid mõned näited, mis inimeste elu otseselt on puudutanud. Erinevad toetusküsitlused näitavad, et valijad on Keskerakonna otsuseid ja peaminister Jüri Ratase juhtimist toetamas,“ rõhutas ta.

Tuus-Lauli sõnul tuleb täna igal piirkonnal ja erakonna liikmel pingutada, et selgitada Keskerakonna valimisplatvormi ning põhjuseid, miks tuleb Keskerakonnal peaministrierakonnana jätkata. „Oleme näidanud, et Reformierakonna juhitud valitsustele on sobivam alternatiiv, mis arvestab mitte ainult ühiskonna jõukamaid ja edukamaid, vaid kõiki Eesti inimesi. Soovime Tartumaa piirkonna poolt anda endast parim, et Keskerakond eelseisvad Riigikogu valimised võidab,“ kinnitas Tuus-Laul.

Tartumaa piirkonna juhatusse valiti ka Kaare Schults, Uudo Korb, Jaan Õunapuu, Peeter Laasik, Tiiu Sarv, Vello Tattar, Valdur Soop ja Pille Linde. Erakonna volikogu liikmeteks kinnitati Peeter Laasik, Holar Sepp, Eda Karelson, Jaanus Lauri ja Priit Roosve ning revidendiks Eda Karelson.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela