Koduloolane Josef Kats kandideerib Keskerakonna nimekirjas Riigikogusse

Dets 11

Koduloolane, mitmete raamatute autor ja ajakirjanik Josef Kats kandideerib Keskerakonna ridades Riigikogusse esimeses ringkonnas ehk Haaberstis, Põhja-Tallinnas ja Kristiines.

Keskerakonna esinumber esimeses valimisringkonnas, Põhja-Tallinna linnaosavanem Raimond Kaljulaid ütles, et Katsi kogemused ja lai silmaring tuleksid Riigikogus kindlasti kasuks. "Eriti praegusel ajal, mil meil on nii keerulised väljakutsed nii siseriiklikult kui ka rahvusvaheliselt - on väga tähtis, et laua taga oleks inimesi, kes mäletavad ajaloost rohkem kui seda, millised olid hommikused pealkirjad mõnes portaalis ja mida keegi Facebookis kirjutas,” ütles Kaljulaid.

Kats sõnas, et ajakirjanikuna on ta alati huvi tundnud eelkõige just Toompeal ja Stenbockis toimuva vastu, sest tänane poliitika on tema sõnul homne ajalugu. „Kandideerin, et anda endast parim ka teisel pool ehk nn ajaloo looja rollis. Milline ajaloouurija ei sooviks kogeda võimalust olla vahetult oluliste sündmuste ja otsuste juures?“ tõi Kats välja põhjuse, miks tal tekkis huvi järgmisesse Riigikogusse kandideerida.

Ta sõnas, et otsustas Keskerakonna nimekirja kasuks seetõttu, et tugeva keskklassi ehitamine ja sotsiaalse õigluse ning sidusama ühiskonna eest seismine on tema jaoks oluline. „Minu hinnangul on Eestis nende eesmärkide saavutamiseks kõige rohkem samme tehtud just nendel aegadel, mil Keskerakond on olnud valitsuskoalitsiooni osa või seda juhtinud. Soovin anda enda panuse, et Keskerakond valitsuse juhterakonnana jätkaks,“ kinnitas ta.

Josef Kats on koduloolane ja töötanud õpetajana ning ka ajakirjanikuna mitmes venekeelses ajalehes. Ta on mitme Tallinna ajalugu käsitleva ajalooraamatu autor.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela