Mihhail Korb: Eesti inimesed soovivad heaolu kasvu mitte poliitilist peksu

Dets 13

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb sõnas, et Keskerakonna juhtpositsioon reitingutes tuleb tasakaalukast ja ühiskonda siduvast, mitte lõhestavast poliitikast ning usaldusest peaminister Jüri Ratase vastu.

 Korb tänas toetajaid ning ütles, et viimane kuu on näidanud Keskerakonna tugevust peaministrierakonnana ning Jüri Ratase vajalikkust ja võimekust valitsuse juhina. „Eesti inimesed soovivad näha heaolu kasvu, mitte poliitilist peksu. Keskerakond on näidanud viimastel nädalatel selgelt, et tasakaalukas ja ühiskonda ühendav lähenemine pole poliitikas mitte lihtsalt viisakus, vaid vajalikkus. Mul on siiralt hea meel, et Eesti inimesed hindavad neid Keskerakonnale omaseid vaateid,“ sõnas Korb.

Ta lisas, et peaminister Jüri Ratas tõestas nii poliitikavaatlejatele kui ka valijatele, et suudab kõige keerulisemates olukordades säilitada rahu, võtta vastu vajalikke otsuseid ja töötada ühiste eesmärkide nimel. „Eile vastu võetud riigieelarve oli katsumus, kus oponendid lootsid kaks aastat töötanud valitsuse põrumist. Suurem tähelepanu tervishoiule, sisejulgeolekule ja haridusele ei jäänud ära, koalitsioon püsis ning töövõime ja –tahe on kõigil koalitsiooniliikmetel jätkuvalt tugev,“ tõi Korb välja.

Ta lisas, et kuigi Reformierakond on püüdnud maalida Eesti elu võimalikult tumedates toonides, pole see õnnestunud, sest tegelikkus on midagi muud. „Põllumehed ega arstid ei pea enda kuuldavaks tegemiseks kogunema Toompeal, miinimumpalgalt ei võeta ebaõiglaselt tulumaksu ning keskendutakse kõikidele ühiskonnagruppidele, sealhulgas eakatele, kelle pension on jäänud ammu ajale jalgu ja allapoole vaesuspiiri. Need küsimused on olulisemad kui õllehind või jõukamate toetamine nende tulumaksuvaba miinimumi tõstes,“ leidis Korb.

Täna avadatud EMORi uuringute järgi tõusis Keskerakond toetuselt esimeseks ning teisel kohal olev Reformierakond langes 6% võrra. Keskerakond on liidripositsioonil ka Turu-Uuringute küsitluses, kus vahe Keskerakonna ja Reformierakonna vahel on 11%. Toetust on kasvatanud EKRE, kelle vahe teisel kohal asuva Reformierakonnaga on mõlemal juhul 3%.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela