Peaminister Jüri Ratas osaleb Dubais kõrgetasemelisel konverentsil ja avab EASi esinduse

Veebr 09

Peaminister Jüri Ratas sõidab täna Araabia Ühendemiraatidesse Dubaisse, kus ta peab homme, 10. veebruaril  kõne kõrgetasemelisel konverentsil World Government Summit ja avab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) esinduse Dubais. Eesti on tänavu World Government Summiti ametlik külalisriik.

„Pärsia lahe piirkond muutub meile majanduslikult järjest olulisemaks. Siin tegutsevad juba paljud Eesti ettevõtted ja meie vastu tuntakse suurt huvi. Eesti ja Araabia Ühendemiraatide suhetes on palju kasutamata võimalusi. Riigid võiksid rohkem koostööd teha info- ja kommunikatsioonitehnoloogia, innovatsiooni, logistika, toidu- ja kaitsetööstuse ning teistes valdkondades. EASi esindaja saab kindlasti meie ettevõtjaid abistada ärikontaktide loomisel ja uuele turule sisenemisel,“ ütles peaminister Jüri Ratas.

Lisaks kohtub peaminister Dubai šeigi Mohammed bin Rashid Al Maktoumi, Costa Rica ja mitmete teiste riikide esindajatega. Suvel avab Eesti Ühendemiraatide pealinnas Abu Dhabis saatkonna.

Konverentsil ja esinduse avamisel osalevad veel ettevõtlus- ja infotehnoloogia minister Rene Tammist ning riigikantselei, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ja EASi esindajad ning Eesti ettevõtjate äridelegatsioon.

World Government Summit on Araabia Ühendemiraatide valitsuse korraldatav avaliku sektori innovatsiooni ja inimkonna tulevikuteemade arutamise kõrgetasemeline konverents, kus osaleb 4000 inimest ligi 150 riigist, lisaks mitmete rahvusvaheliste organisatsioonide esindajad (ÜRO, Rahvusvaheline Valuutafond, Majandusliku Arengu ja Koostöö Organisatsioon).

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela