Keskerakonna suvepäevad VAREMURRU puhkekeskuses 17. ja 18. augustil

Jul 24

Keskerakonna traditsioonilised SUVEPÄEVAD toimuvad sel aastal 17.–18. augustil VAREMURRU puhkekeskuses.

Varemurru puhkekeskus asub Pärnumaal Lääneranna vallas Matsi külas – Pärnust 60 km ja Tallinnast 160 km kaugusel: https://www.puhkaeestis.ee/et/matsi-rand#

 

Täiendavat infot Varemurru puhkekeskuse kohta leiate kodulehelt: http://varemurru.ee/?page=tutvustus&lang=est

Laupäeval, 17. augustil toimuvad piirkondade vahelised võistlused, poliitika arutelud jm. Laupäeva õhtul mängib tantsuks ansambel ja saab nautida meelelahutusprogrammi.

NB! Osalejate transpordi suvepäevadele ja tagasi korraldavad ning selle eest tasuvad piirkonnad või osalejad ise.

Tasumine ja registreerumine:

Suvepäevade osalustasu on kõigile kuni 9. augustini 25 (kakskümmend viis) eurot ühe osavõtja kohta. Hinnale lisandub majutustasu 15 (viisteist) eurot.

Puhkekeskuse toad on 3–9-kohalised. Kõikides majades on dušš ja WC.

NB! Kuna majutustingimused on erinevad siis palume enne pangaülekande tegemist küsida majutustingimusi ja kohtade olemasolu erakonna büroost telefonil 6 273 460 või See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. .

Telkimise tasu on 3 (kolm) eurot inimese kohta.

Kuni 10-aastased lapsed saavad tasuta (osalus kindlasti registreerida erakonna büroos).

Osavõtutasu ja tasu majutuse eest palume kanda Eesti Keskerakonna arveldusarvele  EE101010220031930016 SEB Pangas.

Ülekande selgitusse palume märkida osaleja ees – ja perekonnanimi; suvepäevade osavõtutasu.  Mitme osaleja eest makstes palume eraldi märkida kõigi osavõtjate nimed.

Täiendavat infot saate erakonna büroost telefonil 6 273 460 või See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. .

Tasuda ja registreeruda saab ka erakonna Tallinna büroos (Narva mnt 31) tööpäeviti kell 10–14.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela