Keskerakonna juhatusse kandideerib 32 inimest

Aug 19

Laupäeval Kalevi spordihallis peetaval Eesti Keskerakonna XVIII kongressil kandideerib esimeheks praegune juht Jüri Ratas. Liikmed valitakse ka teistesse juhtorganitesse.


Keskerakonna juhatuse liikmekandidaate on 32 (tähestiku järjekorras): Jaak Aab, Taavi Aas, Vadim Belobrovtsev, Enn Eesmaa, Helmut Hallemaa, Vsevolod Jürgenson, Jaanus Karilaid, Tanel Kiik, Andrei Korobeinik, Siret Kotka, Marek Kullamägi, Mihhail Kõlvart, Lauri Laats, Ando Leps, Oliver Liidemann, Valeri Lõõnik, Aadu Must, Kersti Männik, Alar Nääme, Anneli Ott, Ivar Raig, Mailis Reps, Kersti Sarapuu, Vladimir Svet, Tiit Terik, Yana Toom, Jaan Toots, Ester Tuiksoo, Marika Tuus-Laul, Janika Usin, Eha Võrk ja Gert Üprus.


Keskerakonna põhikirja kohaselt kuuluvad automaatselt juhatusse erakonna volikogu ja Riigikogu fraktsiooni esimees - mõlemal kohal on praegu Kersti Sarapuu - ning noortekogu esimees, kelleks praegu on Kea Kohv. Juhatus võib olla maksimaalselt 18-liikmeline.


Keskerakonna aukohtu esimeheks kandideerivad Avo Keel, Kalle Klandorf, Harri Lugu, Peeter Mardna ja Vladimir Šokman. Keskerakonna revisjonikomisjoni liikmekandidaadid on Maidu Aimse, Enn-Toivo Annuk, Kalle Jõks, Ruth Jürgens, Aino Kiiver, Arno Kirsimägi, Andres Kollist, Ülo Kotkas, Meelis Kurgpõld, Olev Raju, Riho Rõõmus, Marko Šorin, Aivo Toomistu, Eingard Tops ja Reet Trei.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela