Jüri Ratas jätkab Keskerakonna esimehena, juhatuses on kaks uut liiget

Aug 22

Eesti Keskerakonna XVIII kongressi delegaadid andsid Jüri Ratasele mandaadi jätkata erakonna esimehena. Jüri Ratas juhib Keskerakonda alates 5. novembrist 2016. Vahetult pärast kongressi kogunenud juhatus otsustas heaks kiita Jüri Ratase ettepaneku nimetada aseesimeesteks Mailis Reps, Mihhail Kõlvart, Jaanus Karilaid ja Tanel Kiik.


Lisaks eelpool nimetatutele kuuluvad juhatusse Jaak Aab, Taavi Aas, Lauri Laats, Yana Toom, Siret Kotka, Vadim Belobrovtsev, Eha Võrk, Marika Tuus-Laul, Anneli Ott ja Enn Eesmaa. Tanel Kiik ja Lauri Laats on juhatuses uued liikmed. Ühtlasi otsustas juhatuse uus koosseis pikendada peasekretär Mihhail Korbi töölepingut.

Keskerakonna aukohtu esimehena jätkab Kalle Klandorf. Revisjonikomisjoni liikmeteks valiti Olev Raju, Andres Kollist, Reet Trei, Kalle Jõks, Marko Šorin, Riho Rõõmus ja Maidu Aimse.


"Tänan Keskerakonna liikmeid südamest usalduse eest!" ütles Jüri Ratas. "Kahtlemata on juhatuse uue koosseisu põhitähelepanu suunatud järgmisel aastal toimuvatele kohalikele valimistele. Et saavutada parim tulemus, on vaja piirkondade juhtide, kogude, volikogu ja komisjonide suurt aktiivsust. Keskerakonna juhtkonna ülesanne on ettepanekuid arutada ja kasutada neid võimaluse korral meie poliitika kujundamisel. Iga Keskerakonna liikme panus loeb!"


Foto: Aleksandr Guzhov
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela