Keskerakonna volikogu esimeheks valiti Tõnis Mölder

Okt 10

Eesti Keskerakonna volikogu istungil valiti esimeheks Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees ja Pirita piirkonda juhtiv Tõnis Mölder. Ainsa kandidaadina volikogu esimeheks pürginud Tõnis Mölder sai 103 poolthäält 120-st võimalikust.


"Tänan eelmist volikogu juhatust tehtud töö ja panuse eest. Samuti olen tänulik volikogu liikmetele usalduse eest ja luban teha kõik endast oleneva, et komisjonides toimuvate arutelude tulemusel sünniksid Keskerakonna poliitilised seisukohad," lausus Tõnis Mölder. "Meil seisavad ees pikad ja olulised arutelud. Keskerakonnal on vaja kujundada mitmes olulises küsimuses ühtne positsioon. Olgu selleks kasvõi meie ühine presidendikandidaat."


Tõnis Mölderi sõnul on Keskerakond täna harukordselt heas positsioonis. "Oleme koalitsioonis nii riigis kui ka paljudes Eestimaa omavalitsustes. Meil on hea võimalus rääkida kaasa erinevate otsuste ja seisukohtade kujundamisel kogu riigis. Keskerakonna volikogu senised juhid on rajanud selge visiooni ning hoidnud meie lippu kõrgel. Tahan seda kvaliteeti jätkata ning oma noorusliku energia suunata volikogule veel järgmise käigu leidmiseks," rõhutas Tõnis Mölder.


Tõnis Möleri ettepanekul kinnitas volikogu aseesimeesteks Valga vallavanema Ester Karuse ja Lasnamäe linnaosa vanema Vladimir Sveti.


Volikogu aukohtu liikmeteks valiti Avo Keel, Vladimir Šokman, Toomas Väinaste, Peeter Mardna, Aavo Vään, Külli Land, Aivo Toomistu, Priit Kaup, Jaanus Kalev, Meelis Kurgpõld, Jaak Vihmand, Gennadi Popov, Janek Hiiemäe ja Aleksander Kuruson. Augustikuus toimunud Keskerakonna kongressil valiti aukohtu esimehena jätkama Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela