Tanel Kiik pälvis Balti Assamblee medali

Nov 06

Balti Assamblee virtuaalsel 39. istungjärgul pälvisid medali sotsiaalminister Tanel Kiik ja Eesti Haigekassa peaspetsialist Eveli Bauer. Tanel Kiigele omistati Toompea lossi Valges saalis autasu pühendumise ja teaduspõhise lähenemisviisi eest teravate tervishoiu- ja sotsiaalküsimuste lahendamisel ning suutmise eest tulla toime viimaste aastakümnete suurima tervishoiukriisiga (COVID-19) koostöös oma Balti kolleegidega.

"Ühiselt tõdesime, et riikidevaheline usalduslik suhe ja toetav koostöö on eriti olulised just kriiside ajal ning paraku ei ole globaalne pandeemia veel kaugeltki ületatud," lausus Tanel Kiik.

Balti Assamblee Eesti delegatsiooni esimees Aadu Must märkis, et tänavust assambleed on märkimisväärselt mõjutanud COVID-19 pandeemia. "Balti riikide ühtsus ja koostöö on meie jaoks ülimalt olulised ning hoolimata sellest, et isiklikult kohtumisega on seotud raskused ja piirangud, kestavad meie organsatsioonid ja koostöö kindlalt edasi. Oleme tänulikud kõikidele inimestele, kes samamoodi tunnevad ning tegutsevad selle nimel, et meie riigid üksteisele lähemale tuua," rääkis Aadu Must.

Foto: Erik Peinar / Riigikogu

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela