Keskerakonna Haapsalu linnapeakandidaat on Malle Õiglas

Mai 25

Keskerakonna Läänemaa piirkonna juhatus otsustas, et kohalike omavalitsuste valimistel on Haapsalu linnapeakandidaat koolijuht Malle Õiglas. Haapsalu Linna Algkooli direktor ja volikogu Keskerakonna fraktsiooni liige ütleb, et neli aastat koalitsioonis on olnud väga töised.

"Oleme suutnud palju ära teha, kuid mitmed projektid on algusjärgus ja need on vaja kvaliteetselt lõpule viia," lausub Malle Õiglas, kes lööb kaasa Kaitseliidu tegevuses ja on ka kogenud rahvatantsija. "Haapsalu on hinnatud kuurortlinn, läbi elukeskkonna parandamise ja kiiremate ühenduste on meie eesmärk kasvatada püsielanike arvu. Minu südamevaldkondadeks on haridus ja noored, aga ka linnaruum - lihtne, kaunis ja ratsionaalne, kus kergliiklusteed ja terviserajad ning eristuvad vabaaja veetmise võimalused koos eripalgeliste kohvikute ja meeldiva atmosfääriga."

Keskerakonna Läänemaa piirkonna juht ja Haapsalu Linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid märgib, et linnajuhtimisse tuleb tuua rohkem haridusinimese mõõtkava. "On aeg pakkuda Haapsalu ehitusbuumile ka toekat sisu. Malle Õiglas on sihikindlalt töökas ja linnaelanike hulgas tunnustatud haridusjuht. Ja mis kõige tähtsam - Malle Õiglas on meeskonnamängija ja otsib keerulistes olukordades ühisosa," räägib Karilaid.

Haapsalu valimisnimekiri ja -platvorm avalikustatakse 20. augustil. "Läheme Haapsalus tegema kohaliku Keskerakonna parimat tulemust. Meil on ette näidata tööaruanne valijale ja see annab häid võimalusi tulevikuks," kinnitab Jaanus Karilaid.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela