Lasnamäe keskerakondlasi asus juhtima Vladimir Svet

Mai 31

Keskerakonna Lasnamäe piirkonna aastakoosolekul valiti piirkonna esimeheks linnaosa vanem Vladimir Svet. Rohkem kui kolm aastat Tallinna linna suurimat piirkonda juhtinud Mihhail Kõlvart ütleb, et Lasnamäe piirkonna juhtimine oli talle au, aga ka suur vastutus.


"Iga viimase kolme aasta jooksul langetatud suurem või väiksem otsus vajas kaalumist, mis tihti tähendas keerulisi valikuid. Samas lähtusime alati tallinlaste huvidest ning iga inimese ootustest ja vajadustest," lausub Mihhail Kõlvart.

Samas usaldab Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart kõrgelt Vladimir Sveti aktiivsust ja pühendumust Lasnamäe linnaosa vanemana. "Olen veendunud, et Vladimir usaldusväärse meeskonnamängijana mitte ainult ei säilita Keskerakonna saavutusi Lasnamäel, vaid rikastab kindlasti piirkonna tööd oma kogemuse ja tulemustele orienteeritusega," rõhutab Mihhail Kõlvart, kes jätkab Keskerakonna Tallinna nõukogu juhina.


Vladimir Sveti sõnul peavad Lasnamäe keskerakondlased keskenduma sellele, et lasnamäelaste häält oleks valimistel kuulda. "On erakondi, kes tahaksid lasnamäelasi linna juhtimisest tasalülitada. Meie eesmärgiks on kaitsta kõikide lasnamäelaste huve, vaatamata nende maailmavaatele, sotsiaalsele taustale või emakeelele. Lasnamäe ees seisab terve rida olulisi arenguid: Rail Baltica Ülemiste terminali, Tallinna Haigla ja rohelise koridori rajamine ning jalgrattavõrgustiku väljaehitamine. Meil lasub vastutus nende ideede teostamise ees," räägib Vladimir Svet, kes nimetas aseesimeesteks Riigikogu liikme Maria Jufereva-Skuratovski, Tallinna abilinnapea Kalle Klandorfi ja Tallinna Linnavolikogu liikme Aleksandr Zdankevitši.


Lasnamäe piirkonna juhatusse kuuluvad veel Leonid Mihhailov, Ants Pilving, Deniss Presnetsov, Manuela Pihlap, Karine Oganesjan ja Anu Aus. Volinikeks valiti Kalle Klandorf, Aleksandr Zdankevitš, Leonid Mihhailov, Ants Pilving, Deniss Presnetsov, Karine Oganesjan, Anu Aus, Valentina Bortnovski, Aadu Jõgiaas, Irena Valge, Izabella Riitsaar ja Grigori-Kazimir Seliverstov.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela