Keskerakonna Narva piirkonna juhiks valiti Tatjana Stolfat

Jun 03

Keskerakonna Narva piirkond pidas oma aastakonverentsi Narva linnuse õuel. Sõnavõttudega tervitasid osalejaid Keskerakonna aseesimees Mailis Reps ning Riigikogu liikmed Mihhail Stalnuhhin ja Mihhail Korb. Video teel osales konverentsil erakonna esimees Jüri Ratas, kes kinnitas, et Keskerakond on Ida-Virumaa eest väljas ning lisas, et kohalikele valimistele minnakse võidumõtetega nii Narvas kui ka terves Eestis ja ta on isiklikult valmis sellele kaasa aitama.


Sõnavõtjad märkisid, et Keskerakond on valitsuses olles viimaste aastate jooksul teinud väga palju ära kõigi inimeste heaks. Siinkohal on olulisemad näited erakorraline pensionitõus ja õpetajate palgatõus, lisaks veel hea koostöö kohalike omavalitsustega, et linnad ja vallad saaksid võimalikult väikeste tagasilöökidega väljuda koroonakriisist.


Tõdeti, et Narvas on olnud küll poliitiliselt keerulised ajad ja esinenud on mitmeid möödarääkimisi, kuid nüüd on aeg minna ühtse jõuna edasi kohalike omavalitsuste valimistele, sest ainult Keskerakonna juhtimisel on Narva linna areng olnud märkimisväärne ja see peab jätkuma.


Keskerakonna Narva piirkonna esimeheks valiti linnavolikogu esimees Tatjana Stolfat, kes nimetas aseesimeesteks Tarmo Tammiste ja Jekaterina Golubtsova. Juhatusse valiti veel Mihhail Stalnuhhin, Viktoria Lutus, Andrus Tamm, Heli Adamovitš, Vitali Iljin ja Natalja Šibalova.


Tatjana Stolfat ütles, et Narva keskerakondlastel seisab ees suur töö, et olla edukad sügisestel kohalike omavalitsuste valimistel. "Meie eesmärk on saada Narvas järjekordselt volikogus enamus kohtadest," lausus Tatjana Stolfat. "Meie meeskonnas on väga kogenud ja asjatundlikud inimesed, kes on näidanud oma tegudega, milleks nad on võimelised. Narva linn peab keskerakondlaste juhtimisel näitama, et meie elanikel on siin hea elada. Linnavõim peab igati kaasa aitama, et investoritel oleks baas, kuhu tulla, sest töökohtade loomise soodustamine aitab kaasa Narva elanike majanduslikule heaolule. Jätkama peab ka sotsiaalsfääri ja vaba aja veetmise võimaluste arendamist. Keskerakond on valitsuses olles näidanud, et Narva ja kogu Ida-Virumaa on riigile oluline piirkond, mida tuleb toetada, et riigi majanduskasv jõuaks kõigi inimesteni."


Keskerakonna volikogu liikmeteks valiti Tarmo Tammiste, Andrus Tamm, Heli Adamovitš ja Mihhail Panšin. Revisjonikomisjoni liikmeteks valiti Ljudmila Morina, Jaana Kirs ja Sofja Homjakova.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela