Siret Kotka: kui Keskerakond Väike-Maarjas valimised võidab, olen valmis asuma vallavanemaks

Jul 05

Kohalike omavalitsuste valimistel on Keskerakonna Väike-Maarja vallavanema kandidaat Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees Siret Kotka ning vallavolikogu esimehe kandidaat kohalik suurpõllumees Hans Kruusamägi.


Vallavanema kandidaadi Siret Kotka sõnul on ta otsustanud kandideerida oma koduvallas, sest kohaliku elanikuna on ta väga hästi kursis Väike-Maarja peamiste murede ja vajadustega ning toetanud järjepidevalt piirkonna arengut.

"Riigikogu saadikuna on minu üheks prioriteediks alati olnud Väike-Maarja valla arengusse panustamine – olgu selleks näiteks Simunasse või Väike-Maarjast Müürikule rajatud kergliiklusteed. On heameel, et praeguste arengute kohaselt on suur tõenäosus, et järgmisel aastal saab ehitada kergliiklustee ka Müürikust Triigini, mida kohalikud elanikud väga ootavad," lausus Kotka.


Siret Kotka sõnul seisab ta Väike-Maarjas selle eest, et valla eakatele võimaldatakse tasuta ujumisvõimalus ning eakate heaolu parandamiseks tuleb ehitada valda uus eakate teenindusmaja. Olulise otsusena nimetas Kotka ka koostöös riigiga lasteaia kohatasu kaotamise. "Kõigile lastele peab olema tagatud võrdne ligipääs haridusele ning selle kõrval, et meil on tasuta kooliharidus, tuleks vaadata lapse haridusteed alates lasteaiast. Lasteaia kohatasu kaotamisega on võimalik peredel säästa arvestatav summa, mis annab peredele suurema kindlustunde," lisas Kotka.


Vallavolikogu esimehe kandidaadi Hans Kruusamägi sõnul on ta otsustanud kandideerida, sest see on ainuke võimalus rääkida kaasa kohaliku elu arendamisel. "Inimesed peavad end hästi tundma igas Eestimaa nurgas ning seisan selle eest, et Väike-Maarjas oleks loodud head tingimused nii elamiseks, töötamiseks, liikumiseks kui ka vaba aja veetmiseks. Kohalikku elu tuleb järjepidevalt toetada, et maapiirkondades säiliks asustus, ettevõtlus ja töökohad," lausus Kruusimägi, kes pälvis 2007. aastal rukkikuninga tiitli.


Siret Kotka sõnul on Keskerakond erakond, kes tõepoolest soovib Eesti heaolu parandada. "Keskerakond on alati seisnud maainimeste eest ja riigis võimul olles eraldanud kohalikele omavalitsustele täiendavaid rahasid. Meie põhimõte on jätkuvalt, et kohalik omavalitsus on inimesele kõige lähemal ning näeb kõige paremini, kuhu ja kuidas panustada, et inimeste heaolu tõsta," rõhutas Kotka. "Kas minust saab Väike-Maarja vallavanem, sõltub sellest, kas Keskerakond võidab valimised vallas, aga ma olen valmis Riigikogust lahkuma."

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela