Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni avaldus: konsulteerige perearstiga ja tulge vaktsineerima!

Jul 26

Keskerakonna fraktsioon on seisukohal, et vaktsineerimine annab kõige tõhusama kaitse koroonaviiruse erinevate tüvede vastu. Paneme kõikidele vaktsineerimata Eestimaa inimestele südamele lasta endale esimesel võimalusel kaitsesüst teha. Võimalusi selleks on erinevaid. Alates eelmisest nädalast saab vaktsineerida ka kaheksas apteegis ning see võimalus laieneb peatselt kokku 45 apteegini üheksas maakonnas. Eelnevalt soovitame aga perearstiga nõu pidada.

Oleme seadnud Euroopa Liidus ühiselt eesmärgiks kaitsesüstida 22. septembriks ehk sügise alguseks COVID-19 vastu vähemalt 70% täiskasvanutest. Usume, et ambitsioonikas eesmärk on saavutatav ja isegi ületatav. See eeldab aga meie ühist panust. Oleme ju kõik huvitatud ühiskonnaelu tavapärasest toimimisest - et koolid oleksid avatud, saaksime külastada vanavanemaid, nautida meelelahutust ning käia spaades.


Tänahommikuse seisuga oli Eestis vähemalt ühe doosiga vaktsineeritud 621 496 inimest ja vaktsineerimine lõpetatud 545 580 inimesel. Vähemalt ühe doosi on saanud 56,1% protsenti täiskasvanutest. Vanuses 70 eluaastat ja enam on vaktsineeritud 68,9%.


Senised uuringud on tõestanud, et vaktsineeritud inimestel on väiksem oht koroonaviirusesse nakatuda ja viirust levitada. Küsitlused näitavad, et valdav osa Eesti ühiskonnast toetab vaktsineerimist. Nüüd on oluline, et kõik soovijad leiaksid endale sobiva vaktsiini ja mugava koha kaitsesüsti saamiseks.
See on meie ühine võitlus. Paneme koos õla alla!

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela