Keskerakonna Narva linnapeakandidaat on Mihhail Stalnuhhin ja volikogu esimehe kandidaat Tatjana Stolfat

Aug 04


Keskerakonna Narva piirkonna juhatus tegi valiku 2021. aasta kohalike omavalitsuste valimiste esinumbrite suhtes ning linnapeakandidaadiks on Riigikogu saadik Mihhail Stalnuhhin ja linnavolikogu esimehe kandidaadiks Tatjana Stolfat.

Mihhail Stalnuhhin on olnud Narva Linnavolikogu liige aastatel 1994–1995 ja 1999–2003 ning 2003–2011 oli ta volikogu esimees. Ta on olnud mitme Riigikogu koosseisu liige, praegu on ta majanduskomisjoni liige. Mihhail Stalnuhhin ütleb, et Narva arengule tuleb kasuks stabiilne linnavõim, mida on suutnud pakkuda ainult Keskerakond.

"Meenutage, milline oli Narva üheksakümnendatel. Keskerakonna juhtimisel muutsime linna paremaks ja koos läheme arenguteel ka edasi," sõnab Mihhail Stalnuhhin. "Mul on tugev tahtmine aidata kaasa kodulinna arengule praegusel keerulisel ajal. Narval on ees mitmeid väljakutseid, neist peab ära mainima näiteks Kreenholmi kultuurikvartali rajamise või siis vajaduse säilitada linnaelanikele praegused soodsad kommunaalkulud. Koostöös riigiga tühistame lasteaia kohatasu, kindlustame kõigile kooliõpilastele kvaliteetse tasuta toitlustamise ning nelja aasta jooksul tõstame munitsipaalasutuste töötajate palkasid 30 protsenti. Kõikidesse elurajoonides rajame koerte jalutusplatsid, avame uue pulmapalee, ehitame jalgpallihalli ning jätkame korteri- ja aiandusühistute toetamise poliitikat."

Praegu Narva linnavolikogu esimehe ametit pidav Tatjana Stolfat lausub, et Keskerakond paneb Narvas välja tugeva nimekirja, kus on nii eelmistest valimistest tuntuid tegijaid kui ka uusi inimesi, kes soovivad linna tugevamaks ja atraktiivsemaks muuta. "Narva on olnud tööstuslinn, kuid uus aeg vajab uusi väljakutseid. Oleme avatud innovatiivseid lahendusi pakkuvatele ettevõtetele ja teeme omaltpoolt kõik selleks, et luua atraktiivne majanduskeskkond. Samuti on oluline, et erinevad kõrgkoolid leiaksid tee Narva. Piirilinna unikaalsus pakub palju võimalusi ja linnavõimu kohus on soodustada siin tegutsemist kõigi valdkondade asjatundjatel," räägib Tatjana Stolfat.

Mihhail Stalnuhhin lisab, et Keskerakonda võib usaldada, sest erakond viib oma lubadused ka ellu. "Keskerakonna valitsuses olemise ajal on vanaduspension kerkinud keskmiselt 160 euro võrra, tunduvalt on suurenenud toetus paljulapselistele peredele ning kolmandiku võrra on kasvanud õpetajate palk ja kohalike omavalitsuste tulubaas, mis annab enam võimalust remontida tänavaid ja ehitada linnale vajalikke objekte. Keskerakond peab oma lubadusi!" kinnitab Mihhail Stalnuhhin.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela