Kahekordne olümpiapronks Jüri Tamm kandideerib Keskerakonna nimekirjas Tallinna volikogusse

Aug 18

Euroopa Olümpiakomiteede Euroopa Liidu komisjoni juht, kahekordne olümpiapronks ja endine riigikogulane Jüri Tamm kandideerib oktoobris toimuvatel kohalikel valimistel Keskerakonna nimekirjas Tallinna Linnavolikogusse.


"Leian, et praegune linnavalitsus on teinud head tööd ning kohalik omavalitsus on linlaste jaoks õigel hetkel olemas. Mulle on sümpaatne linnapea Kõlvarti käitumine kriisiperioodil, kus otsuseid tehakse kindlakäeliselt ning suudetakse neid ka arusaadavalt selgitada," ütles Jüri Tamm. "Pean tähtsaks tulevikkuvaatavaid ja innovaatilisi algatusi, nagu Tallinna strateegiakeskuse rajamine, püüdlemine rohelise pealinna tiitli poole ning keskkonnasõbralike valikute tegemine. Olen juba kümme aastat tegelenud elektriautode ja keskkonnasõbraliku transpordi propageerimisega ning osalen ka Tallinna ühistranspordi rohelisemaks muutmise teekonnal."


Jüri Tamm soovib Tallinna tutvustada maailmale spordidiplomaatia abil. "Olen korraldanud erinevaid rahvusvahelisi üritusi koostöös Tallinna linna ja teiste riikide omavalitsustega. Pean mõistlikuks, et Tallinn astuks Maailma Olümpialinnade Ühenduse (World Union of Olympic Cities) täisliikmeks, et läbi spordidiplomaatia avada end maailmale, kasutada seda platvormi aktiivseks suhtlemiseks suurlinnadega."


"Löön hea meelega valimistel kaasa, et Tallinnas tehtav töö võiks sama edukalt jätkuda ning linn hoogsalt areneks. Samuti saan oma kogemusi ja teadmisi rakendada linna üldise käekäigu ja aktiivse spordielu hüvanguks," rõhutas Jüri Tamm.


Jüri Tamme on autasustatud Hispaania teenetemärgiga Cruz de Oficial, Valgetähe IV klassi teenetemärgiga ning Eesti Olümpiakomitee teenetemärgiga. Ta on tegev ka Monaco prints Albert II fondi töös, mille eesmärgiks on kaitsta ookeane ja võidelda kliimamuutustega.


Tamm kandideerib Tallinna Linnavolikogusse Lasnamäe valimisringkonnas. Ta on olnud IX, X ja XI Riigikogu liige, Eesti Olümpiakomitee asepresident ning Monaco Vürstiriigi aukonsul Eestis. 1980. aasta Moskva ning 1988. aasta Seouli olümpiamängudel võitis Jüri Tamm vasaraheites pronksmedali. 1987. aasta Rooma maailmameistrivõitlustel võitis ta hõbemedali.    

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela