Arkadi Popov kandideerib Keskerakonna nimekirjas Tallinna Linnavolikogusse

Sept 02

Keskerakonna nimekirjas kandideerib oktoobrikuistel valimistel Tallinna Linnavolikogusse tuntud arst, Lääne-Tallinna Keskhaigla juht Arkadi Popov. 


“Minu jaoks on see esimene kord valimistel kandidaadina kaasa lüüa ning ootan saabuvat teatava põnevusega. Kohaliku omavalitsuse asjades osalemine on justkui mõnevõrra kodanikukohus, sest kes siis ei tahaks, et tema kodulinnal hästi läheb,” ütles Arkadi Popov. 


“Mul on olnud võimalus teha suurepärast koostööd Tallinna linna ning linnajuhtidega. Tegemist polnud mitte lihtsalt toredate vestlusringidega, vaid äärmiselt tõsiste probleemide lahendamisega. Kindel ja loogiline juhtimine kriisis ning tõhus töö vaktsineerimise korraldamisel näitas inimeste pühendumust ja professionaalsust,” lisas Arkadi Popov.


Arkadi Popov rõhutas ka Tallinna Haigla projekti tähtsust. “Minu jaoks on tõesti oluline, et Tallinna Haigla idee saaks reaalsuseks, et kahe juba vana haiglahoone asemel tekiks uus ja tipptasemel meditsiiniasutus. Selle saavutamiseks on vajalik ühine pingutus linnavolikogu ja linnavalitsuse poolt, vaja on suuri investeeringuid ning julgeid poliitilisi otsuseid. Mida tihedamad on inimeste read, kes saavad aru uue haigla vajalikkusest, seda parem meile kõigile. Minu eesmärk on olla selle teema advokaat, et kõik saaksid aru selle suurprojekti tähtsusest pealinna ja kogu Põhja-Eesti jaoks."


Möödunud aasta detsembrist Lääne-Tallinna Keskhaiglat juhtiv Arkadi Popov on varem juhtinud Põhja-Eesti Regionaalhaigla kiirabikeskust, möödunud aastal täitis ta Terviseameti kriisistaabi hädaolukorra meditsiinijuhi ülesandeid. Popov valiti 2020. aastal aasta kodanikuks, Postimehe aasta inimeseks ning aasta pressisõbraks. 2021. aastal pälvis ta Eesti Punase Risti III klassi teenetemärgi ja Tallinna linna teenetemärgi.


Arkadi Popov kandideerib Tallinna volikogusse Kesklinna valimisringkonnas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela