Avatud on registreerimine Keskerakonna suvepäevadele!

Jun 26

Hea erakonnakaaslane! Ootame Sind osalema Keskerakonna suvepäevadel, mis seekord toimuvad 5.–6. augustini Võrtsjärve ääres Vaibla Puhkekeskuses.

Suvepäevad on võimalus suhelda erakonnakaaslastega Eestimaa eri paigust, vahetada mõtteid ja osaleda aruteludel Eesti ja maailma poliitikast. Koos oleme tugevamad, saame uusi kogemusi ja avardame silmaringi. Omalt poolt pakume head tuju ja meeldejäävaid hetki.

Osavõtutasu on kuni 9. juulini 25 eurot; kuni 7-aastastele lastele on osalemine tasuta. Eraldi tuleb tasuda majutuse eest (kaasa arvatud lapsed). Telkimiskoha maksumus on 5 eurot ühe osavõtja kohta. Autokaravanis ööbimise maksumus on 5 eurot ühe osavõtja kohta.

Täpsem info osalemise ja majutuse kohta on saadetud e-mailile. Lisainfo saamiseks võtke ühendus oma piirkonna esimehe või Keskerakonna bürooga (Andres Hiie 502 5924 ja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.).
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela