Keskerakonna nimekirjas kandideerib Tallinnas ligi pool tuhat inimest

Jun 17

Täna toimus Salme kultuurikeskuses Keskerakonna Tallinna kandidaatide koosviibimine, kus tutvustati erakonna eesmärke ning valimisringkondade esinumbreid. Tallinnas kandideerib Keskerakonna nimekirjas ligi 500 inimest. 

Kandidaate tervitanud erakonna esimees Jüri Ratas, sõnas, et kohalike valimisteni on jäänud 120 vastutusrikast päeva ning suvepuhkuse asemel tuleb sügiseks palju panustada. „Meie ülesanne on kohtuda silmast-silma võimalikult paljude pealinna elanikega: selgitada Keskerakonna seniseid saavutusi, kõneleda meie tulevastest plaanidest ning saada linnaelanikelt üliolulist tagasisidet,“ rõhutas Ratas kandidaatidele.

Kuigi Ratas peaministrina kohalike omavalitsuste valimistel ei kandideeri, sõnas ta, et annab võimalikult suure panuse kampaania heaks ka ise. „Viimastel valimistel alustasin tänavakampaaniat 110 päeva enne valimisi. Samas tempos püsimiseks peame startima õige pea pärast jaanipäeva,“ andis Ratas erakonnakaaslastele vihje. Tallinnas kandideerib ligikaudu pool tuhat inimest Keskerakonna nimekirjas.

Keskerakonna linnapeakandidaat Taavi Aas ütles oma sõnavõtus, et valijad on Keskerakonda Tallinnas usaldanud ning seda usaldust ei tohi rikkuda. „Meist sõltub, kas tasuta ühistransport jääb või läheb see minevikku ühekordse episoodina. Meist oleneb jalakäijasõbralik peatänav, ilus mereäär, olulised investeeringud linlaste liikumisvõimalustesse ja Tallinna Linnahalli kaasaegne konverentsikeskus,“ tõi Aas välja. Keskerakonna linnapeakandidaat lisas, et opositsioonierakonnad on Tallinnas läinud lammutamise ja lõhkumise teed, mis on liitmisest ja loomisest küll lihtsam, kuid mitte targem. „Loomine nõuab muidugi aega, kuid need vahendid ja oskused selleks on meil olemas,“ rõhutas Aas.

Ta tõi välja, et on alati hinnanud linnapead Jaan Poskat, kes suutis liita Tallinna eri rahvustest inimesi, olles nende kõigi poolt lugupeetud. „Täna seisavad meie vastas jõud, kes põlgavad Lasnamäed, alahindavad vene emakeelega valijaid ning üritavad eestlasi ja venelasi tülli ajada. Me ei lase sel juhtuda,“ kinnitas Aas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela