Keskerakond nimetas Kristiine ja Pirita esinumbrid sügisesteks valimisteks

Apr 03

Täna toimus Keskerakonna Tallinna nõukogu, kus valiti kohalike omavalitsuste valimisteks. Kristiine esinumbriks valiti riigikogulane Andrei Novikov ja Pirita esinumbriks linnaosa vanem Tõnis Mölder. 

Esinumbrid välja pakkunud erakonna esimees Jüri Ratas sõnas, et Andrei Novikov on töötanud üle kümne aasta Tallinna linnasüsteemis ning ennast tõestanud võimeka Riigikogu liikmena. „Pikaaegse Kristiine linnaosavanemana tunneb ta kohalike inimeste muresid läbi ja lõhki. Andrei on oma tegevusega pälvinud valijate selge usalduse – eelmistel kohalikel valimistel sai ta Kristiine linnaosas kõige tugevama tulemuse,“ tunnustas erakonna esimees Jüri Ratas.

Tõnis Mölderi kohta tõi Ratas välja, et ta on energiline ja töökas linnaosavanem, kes seisab südilt Pirita elanike huvide eest. „Ta on silmapaistvalt pingutanud Pirita omanäolise elukeskkonna säilimise ning rannaala arendamise eest. Oma aktiivse tegutsemisega on Tõnis toonud Pirita linnaosa väga jõuliselt ja positiivselt pilti ka üleriigilises meedias,“ selgitas Ratas. Kristiine esinumbriks nimetatud Andrei Novikov sõnas, et eelseisvad valimised on olulised, sest valimisvõit võimaldab jätkata tööd, mis on teinud Tallinnast ühe innovaatilisema maailmas. „Keskerakond on toonud linnaelanikele tasuta ühistranspordi ning olnud teerajajaks mitme riikliku algatuse elluviimisel. Neid lahendusi tuleb kaitsta ja nendega edasi töötada, mitte ära kaotada nagu ähvardavad vastased,“ sõnas Novikov, et sügiseste valimiste eesmärgiks on valimised kindlasti võita.

Pirita linnaosa vanem Tõnis Mölder ütles, et Pirita linnaosa on aastate jooksul väga palju muutunud ja loodetavasti inimeste jaoks vaid heas mõttes. „Aastate jooksul on Keskerakonna valitsemise ajal palju ära tehtud ning ees on ootamas mitu olulist projekti, mida linnaosavanemana jätkata,“ sõnas Mölder. Ta tõi näite, et Merivälja kooli ümberehitus on jõudnud lõpule, ees on ootamas Kose lasteaia ehitus ja Pirita rannaala detailplaneeringuga liigutakse jõuliselt edasi. „Linnaosa elanike arv on väga palju kasvanud. Pirita on koht, kus elavad noored pered, kes hindavad linnaosa ilusat keskkonda, mida hoida ja parandada,“ lõpetas Mölder.

Varasemalt on Keskerakond nimetanud Mustamäe, Lasnamäe, Haabersti ja Põhja-Tallinna ringkonna esinumbrid. Mustamäe esinumbrina läheb kohalike omavalitsuste valimistele vastu Tallinna tegevlinnapea Taavi Aas, Lasnamäel abilinnapea Mihhail Kõlvart, Haaberstis Riigikogu liige Viktor Vassiljev ja Põhja-Tallinnas europarlamendi liige Yana Toom.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela