Sergei Lopin: Kohtla-Järve linnajuhtimine muutub Keskerakonna toel tõhusamaks

Nov 28

Kohtla-Järve linnajuhtimine käis senisele linnapeale üle jõu ja mitmed sisulised probleemid on jätkuvalt lahenduseta ning olen veendunud, et Keskerakond suudab uues koalitsioonis inimeste huvide eest paremini seista, lausus Kohtla-Järve Keskerakonna fraktsiooni esimees Sergei Lopin.

Täna toimunud Kohtla-Järve linnavolikogu erakorralisel istungil umbusaldati linnapead Virve Linderit ning uues koalitsioonis on Keskerakonna partneriks Sotsiaaldemokraatlik Erakond. "Linnajuhtimine peab muutuma tõhusamaks ja esikohale tuleb seada elanike heaolu," ütles Sergei Lopin. "Nägime ühiselt vajadusi muutusteks, sest linnapea ei tulnud toime linnaeelarve heaperemeheliku kasutamisega ning linnaelanike ettepanekuid ei võetud arvesse."

Uueks linnapeaks valiti sotsiaaldemokraat Henri Kaselo, abilinnapea ametikohad kuuluvad Keskerakonnale: Aleksandr Keivabu (arengu- ja majandusvaldkond), Evelyn Danilov (sotsiaalvaldkond) ning Deniss Šalkauskas (haridus- ja kultuurivaldkond). "Keskerakonna fraktsiooni poolt esitatud kandidaadid on väga tugevad ning usume, et uus linnapea ja tema meeskond suudavad tuua positiivseid muutusi linna juhtimisse ja elanike igapäevaellu," rääkis Sergei Lopin.

"Kõik teavad, et järgmine aasta toob kaasa suuri väljakutseid, sest läheme üle eestikeelsele õppele," lisas Sergei Lopin. "On oluline, et üleminek eestikeelsele haridusele toimuks võimalikult sujuvalt ja tulemuslikult, kuid paraku ei ole meil siiani teadmist, kui palju õpetajaid vastab uutele kvalifikatsiooninormidele. Kui teistes linnades on juba kinnitatud koolide eestikeelsele õppele ülemineku tegevuskava, siis Kohtla-Järvel ei ole keegi seda dokumenti näinud."

Hääletustulemuste kohaselt toetas uue linnavalitsuse moodustamist 14 linnavolikogu saadikut.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela