Keskerakond andis üle jõulusoovid peaminister Kaja Kallasele

Dets 22

Keskerakonna esindajad andsid üle Eesti inimeste poolt edastatud jõulusoovid peaminister Kaja Kallasele, mille sõnum on lühidalt: "Lahkuge peaministri ametist ja viige maksutõusud endaga!" VAATA VIDEOT

 
"Jõulud on soovide aeg ja aeg, mil imesid juhtub. Tuhanded inimesed on end selgelt väljendanud läbi Keskerakonna kampaania, et nad ei toeta praeguse koalitsiooni poliitikat ja jätkamist," lausus Keskerakonna peasekretär Anneli Ott. "Eesti majandus on allakäigutrepil ja valitsus pole esitanud kriisi lahendamiseks usutavat plaani."

Teisipäeval andis Keskerakond Riigikogule menetlemiseks ligi 30 000 allkirja, mis nõuavad Kaja Kallase tagasiastumist, parlament hakkab rahvaalgatust menetlema tuleval aastal. "Keskerakonna vähem kui kuu aega kestnud üle-eestiline kampaania ja selle raames saadud tagasiside valitsuse tegevuse osas oli äärmiselt kriitiline. Majanduslangust ja töötuse kasvu ei saa peatada maksutõusude ja kärbetega. Kõige selle kõrval oli rohkem kui kümme tuhat inimest Eestimaa eri paigus päevi elektrita ja uue aasta algus toob  õpetajate streigi, sest valitsus ei leidnud lubatud palgatõusuks raha," rääkis Anneli Ott.
 
"Vahetult enne jõule tekitas täiendavat segadust rahandusminister Mart Võrklaev, kes teatas plaanist jätta ära 400 miljoni euro suurune maksutõus, mis on ministri poolt siiski poolik plaan, sest ümbervaatamist vajab ka Reformierakonna 500 miljonit eurot maksev tulumaksureform, mis toob arvestatavat lisatulu vaid jõukamale ühiskonnakihile," lisas Anneli Ott.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela