Kaja Kallase tagasiastumist toetavale avaldusele on allkirja andnud ligi 22 000 inimest

Dets 05

Eesti Keskerakonna poolt käivitatud kollektiivsele pöördumisele "Kaja Kallas peab tagasi astuma!" on allkirja andnud juba ligi 22 000 inimest, mis on selge märk sellest, et Eesti rahvas umbusaldab tänast Reformierakonna peaministrit.

ANNA ALLKIRI SIIN 

"Reformierakonna valitsemise ajal on Eesti majandus langenud seitse kvartalit järjest ja paraku puudub peaministril plaan, kuidas meie inimeste toimetulekut ja ettevõtete käekäiku parandada," lausus Keskerakonna peasekretär Anneli Ott. "Meie kampaania on käivitunud väga edukalt ja telgiürituste käigus saadud tagasiside näitab selget rahulolematust Kaja Kallase tegevusetuse osas. Lisaks kärbetele seisame silmitsi maksutõusudega, mille mõjusid saame kõik reaalselt tunda vähem kui kuu aja pärast. Ilmselt oleme kõik saanud teateid selle kohta, kuidas uuest aastast kallinevad erinevad teenused ja kaubad. Võttes arvesse inflatsiooni ja suurenevat tööpuudust, siis on selge, et meid ootavad ees rasked ajad, mille eest vastutab eelkõige peaminister."

Anneli Ott rõhutas, et demokraatlikus riigis saab rahvas poliitikute tööle hinnangu anda valimiste käigus. "Valimistevahelisel perioodil on võimalus meelsust avaldada rahvaalgatuse vahendusel ja seda Eesti inimesed ka aktiivselt kasutavad. Keskerakonna kampaania näitab, et ühiskonnas toimuv ei jäta elanikke külmaks," lisas ta. "Reformierakond viib ellu valelikku poliitikat ega taju meie inimeste tegelikku olukorda ja rahva ootusi."

Lisaks portaalile rahvaalgatus.ee saab pöördumisele allkirja anda üle Eesti toimuvate telgiürituste raames. Kampaania kestab 15. detsembrini.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela